Home

Madlavning Lyngby-Virum

                  Madlavning for finere mænd

 

Husk for sæsonen 2020-21 mødetid

17:30 - 21:35 køkken 3



Birgit O

Birgit S


Husk afbud senest søndag.

Liste over fælles lagervarer

  

Opskriftsindex


Søg på siden med [Ctrl] F

 

   

  25. Sæson 2020-2021





3/3
  17/2  
  3/2

20/1
 

6/1


 

2/12



18/11


 

4/11


 O

21/10

Ørredtatar med brunet smør og pistacienødder
Andebryst med grillede porrer og hasselnøddedressing
Den gode æblekage

 S

7/10

Røget grønlandsk hellefisk på sprød svampetoast
Dyreryg i ovn
Blommetrifli med råcreme

   

Sæson 2019-2020

 

15/8

  Afslutning senerelagt på grund af corona
Varmrøget laks med krydderurte topping og salat
Bøffer med grov icebergsalat med gorgonzoladressing og ristede valnødder
Emmas hindbærroulade
 

25/3

  aflyst
 

11/3

  Bisque med kammusling
Indbagt torsk i flødespinat med spidskålssalat
Dessert med brombærkompot og hasselnøddeknas
 

26/2

Laksetatar med fennikelsalat
Indisk kyllingegryde med hjemmelavet marsala
Amerikansk lime-pie
 

29/1

  Fiskefrikadeller med rejer
Beef Wellington med rødvinsglace og pommes Anna
Karamel-dessert
 

15/1

Suppe med fennikel og tomat med pernod
Lammeculotte med urtegratin
Daddelkage med mørk karamelsauce

S

20/11

Gratinerede hummer
Saltimbocca
Cognacmousse med mandelkrokant

 O

6/11

Æbleskiver med laks og creme fraiche
Fasanbryst i fløde med æble-fennikelsalat
Marcipankage med solbærcreme og pocherede pærer

 O

23/10

  Bagt torskeryg i lun dressing med brunet smør, hasselnød, æble, broccoli og brøndkarse
Kalveribeye med svampesauce
Pavlova med flødeskum og frugt

 S

9/10

Cannelloni af røget laks med sprøde rugbrødschips, rygeost og radiser

Fiskefilet med røget laksemousse i fiskebisque med skorzonerrødder

Blommetrifli

   

Sæson 2018-2019


15/6

Afslutning
Hvide asparges med tun, ørredrogn og mousseline

Helstegt kalvemørbrad med 2 slags salat

Panna cotta med rabarber og crumble

10/4

 Frisk fisk med blodappelsin, citrongræs og sesamfrø
Krydret marokkansk lammeret med søde kartofler
Rabarbertrifli med nøddemakroner

S


27/3

Bagt torsk i kartoffel-/porresuppe

Blinis med stenbiderrogn

Blåbærtærte med frangipane

O


13/3

 Jordskoksuppe med persillemarinade
Helstegt kalvemørbrad og svampesaute med spidskål og romescosauce
Appelsinmousse med karamelappelsiner

O


2

Grapemarineret tun medFrisk fisk med blodappelsin, citrongræs og sesamfrø
 sprøde nudler krydderurter og chili

Min perfekte stegte kylling med jordskokkegratin
Hvid chokoladetærte med lime og lakrids

S


30/1

 3 Tapas

Oksemørbrad med flødekartofler

Kold hindbærsoufflé

O


16/1

Fiskesuppe med rouille
Pecannøddekage med chokoladecreme og whiskyflødeskum 

S

21/11

Røget laks med fennikel og rosa grape

Dampet hellefisk i ovn med bagte grøntsager

Skøn trifli dessert med karamelliserede pærer 

O

7/11

Pomelosalat med citrongræs & grillede rejer

 Krondyrmørbrad med blommer i krydret lage & cremet svampesauce

Æblekage

O

24/10

Is kursus med Thorkil Boisen
Kursus dokumentation

Nøddemakroner

S

10/10

Kantarelsuppe
Hellefisk med jordskokker og safran
Marsalamousse 

   

Sæson 2017-2018

 

9/6

Salat med grønne dampede asparges, ørredrogn, rejer og vagtelæg

Kalvekoteletter med grillede svampe

Cheesecake med jordbær

O

14/3

Jordskokke-guacamole med stenbiderrogn og druesalat
Peberfrugtcouscous med lam og mynte
Marokkansk mandelappelsinkage

S

28/2

Gratinerede muslinger
Scaloppine al marsala med mandelsalsa
Hvid chokoladekage med hvid creme

O

31/1

Fiske- og nudelsuppe

Kylling med ananas og cashewnødder

Ris med mango

S

17/1

Kæmperejer i tomat
Kylling med rosmarin og porrer
Citrondessert med mascarpone

O

3/1

Lyngrillet laks i teryaki med salat af mango og sprøde pops af vilde ris

Bønne-mandelkompot med papaya til kalvemørbrad

Panna cotta med mandrin

S

22/11

Grøntsagssuppe

Skindstegt helleflynder med rodfrugt-saute, porrefrit og fiskefløde

Abrikosglaseret æbletærte med kanel og nougat

S

8/11

Ministrone

Torsk med cremede porrer, spidskål og kartofler

Citrontærte

O

25/10

Presset røget laks på squash-carpacclo med krydret salsa

Vildand med friske figner & portvin

Gratinerede blåbær med vanilleis

O

11/10

Salat med varmrøget laks, butternutsquash, quinoa og brombær

Krondyrkøllesteg med kartoffelgratin

Bakewell-tærte med blommer

   

Sæson 2016-2017

 

17/6

Afslutning med damer
Grøn gazpacho med kammuslinger

Oksemørbradbøffer med grillede grøntsager

Marcipankage med jordbærkompot og kokosmarengs

O

15/3

Salat med grape og lynstegt havtaskekæbe

Lam med selleripure og kastanjesauté med æbler og løg

Tærte med ricotta og syltet appelsin

S

1/3

3 slags laks

Kalvemørbrad med parmaskinke og mozzarella

Valnøddekage

S

1/2

Kammuslinger med ærtemos og skinke

Rosastegt kalveculotte med kartofler og ovnbagt spidskål

Sherry Fromage

O

18/1

Kammuslinger med ærtemos og skinke

Bagt chicken-curry med tomatrelish og gulerodsraita

Pæretærte med frangipane og karamelsauce

S

4/1

Maryland Crab Cakes

Saltimbocca af svinemørbrad

Rådhuspandekager

O

23/11

Grillede rejer med tomat-relish med ingefær

Dyremadaljoner med svampesalat med druer

Pandekager med orangecreme

O

9/11

Limemarineret torsk

Marineret andelår med appelsinsalat

Kongelig æblekage

S

26/10

Kantarelsuppe

Kalvefilet på italiensk

Italiensk æblekage

v

12/10

Laksetatar med æbler

Bagt torsk med sennepsdressing

Blomme-karamelkage

   

Sæson 2015-2016

S

13/6

Limemarineret torsk

Glaserede andebryster med amalfi salat

Rabarber crème brulée med rabarbersorbet

O

25/3

Jordskokker og stenbiderrogn i syrnet fløde

Kalvefilet med rosenkål, æble, syltede skalotteløg og kartoffelgratin

Enkel chokoladetærte med vaniljeis

S

11/3

Hvidvinsdampede rødspætteruller med dild

Poussiner i skaldyrssauce med nye kartofler

Lagkage

O

25/2

Lynstegt asiatisk tun med kokosris og grønt

Sennepslam

Karameltærte med chokolade og valnødder

S

28/1

Hjemmelavet fiskesuppe med kuller, laks og jomfruhummerhaler

Skindstegt torsk med porre og persillerod

Tarte au Citron – Citrontærte med italiensk marengs

O

14/1

Asiatisk kylling med sprød iceberg

Asiatisk suppe med hvid fisk og savojkål

Kryddersyltede pærer med honning og orange

S

19/11

Laksespinattærte

Oksemørbrad med gorgonzolasauce

Trifli med sveskekompot

O

5/11

Kammusling med selleri, æble og hasselnød

Kyllingebryst med appelsinsauce

Tarte tatin

S

22/10

Cremet svampesuppe med cognac og ostebrød

Cremet ingefær-lime kylling

Appelsinmazarinkage

O

8/10

Laksetatar med fennikelsalat

Bryst af vildand i sølvbede & kantareller

Æble-brombær clafoutis

S

13/6

Limemarineret torsk

Glaserede andebryster med amalfi salat

Rabarber crème brulée med rabarbersorbet

O

25/3

Jordskokker og stenbiderrogn i syrnet fløde

Kalvefilet med rosenkål, æble, syltede skalotteløg og kartoffelgratin

Enkel chokoladetærte med vaniljeis

S

11/3

Hvidvinsdampede rødspætteruller med dild

Poussiner i skaldyrssauce med nye kartofler

Lagkage

O

25/2

Lynstegt asiatisk tun med kokosris og grønt

Sennepslam

Karameltærte med chokolade og valnødder

S

28/1

Hjemmelavet fiskesuppe med kuller, laks og jomfruhummerhaler

Skindstegt torsk med porre og persillerod

Tarte au Citron – Citrontærte med italiensk marengs

O

14/1

Asiatisk kylling med sprød iceberg

Asiatisk suppe med hvid fisk og savojkål

Kryddersyltede pærer med honning og orange

S

19/11

Laksespinattærte

Oksemørbrad med gorgonzolasauce

Trifli med sveskekompot

O

5/11

Kammusling med selleri, æble og hasselnød

Kyllingebryst med appelsinsauce

Tarte tatin

S

22/10

Cremet svampesuppe med cognac og ostebrød

Cremet ingefær-lime kylling

Appelsinmazarinkage

O

8/10

Laksetatar med fennikelsalat

Bryst af vildand i sølvbede & kantareller

Æble-brombær clafoutis

   

Sæson 2014-2015


 

11/6

Afslutning

Sommer laksesalat
Grillede bøffer med salat

Sprød mandelbund med jordbær

S

16/3

Røget laks med vagtelæg og citroncreme

Lammekrone med hvidløg og timian

Dessert nøddekage med hindbær og softice

O

2/3

Blomkål med jomfruhummer og brunet smør

Oksekødsgryde

Yoghurtkage med pære

O

3/2

Safran-blomkålssuppe

Havtaske med karrymuslinger

Cheesecake med ingefær og chokolade

S

20/1

Ande/kyllingemousse

Culotte med rösti kartofler, rosenkål salat og portvinssovs

Pandekager med sveskemos, chokolade og ristede nødder

S

6/1

Stegt torsketatar med rødbede, røget spæk og peberrods-sne

Agerhøne stegt i gryde med persillerødder i granatæblevinaigrette

Kathrine- blommekage

S

18/11

Syltet laks Bellevue med rejer

Andebryst med druer og rødkålssalat

Kanel og kryddernellikekage

O

4/11

Pastinak-gulerods-suppe med kommenbrød

Medaljoner med bernaise, fyldte champignoner og grillede tomater

Italiensk panforte med nødder og tørret frugt

O

21/10

Salat med kammuslinger og mangofrugt

Krondyrkøllesteg

Lun pæretærte

S

7/10

Frisk gedeost med urter og røget laks

Ovnstegte kyllingebryster med flødeost og parmaskinke

Nougatcreme med nøddegrissini

   

Sæson 2015-2016

S

13/6

Limemarineret torsk

Glaserede andebryster med amalfi salat

Rabarber crème brulée med rabarbersorbet

O

25/3

Jordskokker og stenbiderrogn i syrnet fløde

Kalvefilet med rosenkål, æble, syltede skalotteløg og kartoffelgratin

Enkel chokoladetærte med vaniljeis

S

11/3

Hvidvinsdampede rødspætteruller med dild

Poussiner i skaldyrssauce med nye kartofler

Lagkage

O

25/2

Lynstegt asiatisk tun med kokosris og grønt

Sennepslam

Karameltærte med chokolade og valnødder

S

28/1

Hjemmelavet fiskesuppe med kuller, laks og jomfruhummerhaler

Skindstegt torsk med porre og persillerod

Tarte au Citron – Citrontærte med italiensk marengs

O

14/1

Asiatisk kylling med sprød iceberg

Asiatisk suppe med hvid fisk og savojkål

Kryddersyltede pærer med honning og orange

S

19/11

Laksespinattærte

Oksemørbrad med gorgonzolasauce

Trifli med sveskekompot

O

5/11

Kammusling med selleri, æble og hasselnød

Kyllingebryst med appelsinsauce

Tarte tatin

S

22/10

Cremet svampesuppe med cognac og ostebrød

Cremet ingefær-lime kylling

Appelsinmazarinkage

O

8/10

Laksetatar med fennikelsalat

Bryst af vildand i sølvbede & kantareller

Æble-brombær clafoutis

   

Sæson 2014-2015

 

14/6

Hornfiske salat med agurk og syltet ingefær

Grillspyd med lammekød

Jordbærkage med masser af smovs

S

9/4

Røget laks med selleri, peberrod, dild og rugbrødscroutoner

Lammekølle marineret i honning, rosmarin og hvidløg

Påskedessert

O

26/3

Jordskokke-guacamole med stenbiderrogn og druesalat
Fennikel a l'orange med andebryst og asiatisk sovs

Majas moussekage

S

12/3

Smørrebrød

S

26/2

Muslinger med øl & cider

Kalveculotte med balsamiske grøntsager

Sherryfromage

O

29/1

Rilette af røget hellefisk

Ovnstegt svinekam med tørret frugt og timian

Crème brûlée med lakrids og ingefær

S

15/1

Den store hummerkatastrofe fra Prementura

Bagt torsk med flødekogte vinterporer

Æbletærte

O

20/11

Japansk menu

S

6/11

Tapas

Hvidvinsdampet laks med grøntsager

Appelsin- mandeltærte

O

23/10

Kartoffel-porre-suppe med urtetopping

Krondyrsteak med karamelliserede pærer og løg

Muscovado-marengs med bær

 

9/10

specialarrangement på restaurant Lumskebugten

Middag hos Erwin Lauterbach med amerikanske vine.
 4 retter med 5 vine incl. dessertvin og velkomstvin.
 
Menu Lumskebugten den 9 oktober
 
Treveri Blanc de Blanc Washington State serveret med appetizer
USA champagne som er valgt til Hus Champagne i det hvide hus.
 
Skaldyrssuppe med krondild og blandet fisk og urter
Fox Run winery Dry Riesling 2011 Seneca lake New York State
 
Knoldselleri ”toast” med pure, ristede skovsvampe og stegt fladfisk
Yamhil Valley Vineyard 2009 Pinot Noir Oregon
 
Salmis af gråandbryst – æble-jordskokkekompot og røget spæk.
Kartoffeltilbehør.
Foxglove winery Cabernet Sauvignon Paso Robles 2011 California
 
Hyldebærkogte pærer med honningiscreme og sprødt indslag
Novelty Hill winery Late Harvest Semillion Washington State
Kaffe

   

Sæson 2013-2014

     
 

8/6

Aperitif: hindbær-mojito med mynte og rom

Bagt torsketatar med jomfruhummer, græsk yoghurt og bagte tomater

Glaseret svinemørbrad med daddel-salvie-relish

Jordbær i lakridsbiscuits med lakridsparfait og myntecoulis

S

10/4

Citronglaseret rødtungefilet på svampebund med dildsauce

Lammekoteletter fra Bologna

Mazarintærte med nougat

O

13/3

Rimet kammusling med letrøget creme og symbiose af gulerødder
Tyksteg af okse som lameller med stegt kartoffelsalat

Citrontærte

S

27/2

Pastaret med kammuslinger og persillepesto

Kalveruller med svampefyld

Italiensk chokoladekage

S

30/1

Moules mariniéres

Fiskelasagne med spinat

O

16/1

Lun rucola kyllingesalat

Torsketournedos med karry-aubergine

Danmarks bedste kringle

O

21/11

Borsjtj

Gratineret pighvar med jordskokkekompot og beaujolaissauce

Macarons

S

7/11

Gratinerede jomfruhummerhaler

Pandesteget andebryst med kartoffelragout

Trifli med sveskekompot

O

24/10

Blomkåls panna cotta med tatar af røget laks og agurk

Rådyrryg med efterårets frugter og grøntsager

Citronkage med blåbærcreme

S

10/10

Marinerede muslinger og blæksprutter

Fasan stegt i madeira

Æble-marcipankage

O

6/10

Specialarrangement

Sort sol & østers safari

   

Sæson 2012-2013

 

8/6

Havtaskekæber med citron, parmaskinke og rosmarin

Berberiandebryst med kinakål

Hindbær- og jordbærkager

S

28/3

Ilaliensk

Bruchetta med kyllingelever

Spaghetti alla carbonara

Lammefrikasse fra Toscana

Napolitansk påsketærte

O

14/3

Cajun

Krabbedeller med forårsløg og picklesdressing

Dybstegte, panerede kyllingelår

Gumbo

Sweet potato-mos

Chocolate Fudge Pecan Pie

S

29/2

Hvidløgsbulgur med rejer

Smørkylling

Choko-mokkatærte

S

1/2

Hvidvinsdampet rødspættefileter med rejeragout

Culotte med rødkål æblesalat

Æblekage med mandel låg

O

18/1

Krydret gulerodssuppe

Provencalsk dyppebrød med urter og bacon

Peberfrugtpiperade med svinemørbrad og vanilje

Små tærter med tørret frugt og vaniljecreme

O

4/1

Rodfrugt-eldorado med sherryskalotteløg

Stegt helleflynder i græskar-spidskommen-frakke med chorizo-porre-sauté

Valnødde-æblekage med kanel

O

23/11

Special arrangement på restaurant AOC

S

9/11

 

S

26/10

Lakseparceller fyldt med rejer, æbler og valnødder

Fasan i portvin

Abrikos- og valnøddetærte

O

12/10

Fennnikel-tomat suppe med pernod

Bønne-mandelkompot med papaya til kalveculotte

Bakewell-tærte med blommer

   

Sæson 2011-2012

 

18/6

Årsafslutning

Asparges med sandart

Kalvekoteletter med grillede svampe og portvin

Jordbærmazarin med skyr

S

30/3

Torskefilet med muslinger

Mørbradfad m. gorgonzola sauce

Creme brûlée med æble og citromelisse

O

16/3

Rå laks med lime, peberrod og purløg

Glaserede kalveculotter med soja og honning-grøntsager

Citronpandekager

S

2/3

Torskefilet med muslinger

Mørbradfad m. gorgonzola sauce

Creme brûlée med æble og citromelisse

O

2/2

Bagt torsketatar med jomfruhummer, græsk yoghurt og bagte tomater

Lammeskank a l'orange med couscous

Valrhonachokoladetærte med cognac

S

19/1

Kammuslingetærte med sesamfrø

Min fars bøf stroganoff

Citronpandekager med glaskaramel

O

5/1

Rødbedesuppe med peberrodscreme

Coq au riesling med ris og grønne bønner

Mandelbavarois med safranpocherede mandariner og mandaringelé

S

10/11

Aborre á la Lars

Sauté af andebryst og grøntsager

Blomme-karamelkage

 

28/10

Special arrangement

Restaurant The Diplomat

kl 18:00

O

27/10

Skaldyrspaté med peberrodscreme & honningmelon

Vildand med friske figner & portvin

Frangipane med brombær

S

13/10

Karrybagte jomfruhummerhaler med tagliatelli og basilikumskum

Gedde på 3 måder

En lille ged før desserten

Mandelfyldt pandekage med sveskeparfait

   

Sæson 2010-2011

S

5/6

Årsafslutning

Bagt sandart med blåbærsalsa, babyspinat og forårsløg

Glaserede poussiner med grillede ferskener og ribs-chutney

Appelsinshot med sesamkaramel

O

17/3

Kammusling med pastinakpuré og -chips

Indbagt laks med myntehollandaise, flødestegte porrer, braiseret romainesalat

Karamelliseret ananas med nougatine, krydderkage, ananas-is og ananas-chiffon

S

3/3

Sprød rejetempura med strimmelsalat & Sød chilimarmelade

Oksekød i ristet sesamfrømarinade

Cashewmarengskage

O

3/2

Antipasti

Fyldte courgetteruller

Karamelliserede rødbeder med roquefort

Kuvertbrød med parmaskinke, salvie & parmesan

Marinerede champignoner

Lammeculotter  med krydderurte couscous

Sprøde bunde med kirsebær

S

20/1

Rødspætteruller i peberfrugt

Laksetærte med ost

Kaffefromage

O

6/1

Suppe med pernod

Grillet oksetyndsteg med sød tomatchutney og dobbelt kogte kartofler

Chokolade Maximus

S

18/11

Fiskesuppe Madam Brøndum

Krondyr fyldt med østershatte med pommes Anna, portvinssauce, og ristede shiitakesvampe

Hvid og mørk chokoladekage med citruskompot og passionssorbet

O

4/11

Tigerrejer med mango og vandkastanjer

Pizzetta med gorgonzola og sorte oliven

Bourbon-pecan-tærte med banan-is

S

21/10

Gratinerede porrer i butternutsauce

Bryst af gråand med varm æblesalat og svampetoast

Pære-lime-suppe med is og sene hindbær

O

14/10

Special arrangement

Restaurant The Diplomat

kl 18:00

O

7/10

Friske fjordrejer med spinat-koriander-ris og japansk soja

Pandestegt rødfisk med grøn bønnepure og agurke-hasselnødde-youghurt

Tunesisk mandel-appelsin-kage med mango-ananas-sirup

 

 

Sæson 2009-2010

 

13/6

Afslutning

Kammuslinger med abrikos og chili relish

Grillet oksefilet med gorgonzola, pancetta og fersken-balsamico-marmelade

Pavlova med jordbær og passionsfrugt

O

25/3

Linse karrysuppe

Indisk lammegryde med ananasris og agurkemyntesauce

Mango-lime mousse

S

11/3

Pakistansk menu

Samosa

Smørkylling

Oksekød med grønne bønner

Lammecurry med spinat

O

25/2

Kammuslinger med sød chilisauce

Kogte andelår med blommer og stjerneanis

Karamel-æbletærte

S

28/1

 

O

14/1

Torskeblomster sauce simple

Svinemørbrad med citrusfrugter

Nougat- og daddelkage

O

19/11

Tagliatelle med svampe

Havtaske med karrymuslinger

Cheesecake med ingefær og chokolade

O

11/11

Special arrangement

Restaurant The Diplomat

kl 18:00

S

5/11

Kammusling med selleripure

Ovnbagt torsk med sprød rødbedesalat

Krondyrsteaks med rosenkål, bacon & valnød

Hvid trøffelkage

O

22/10

Krabberuller med mangosalsa

Lammesaddel med abrikosspidskommenfyld

Citrontærte

S

8/10

Salat med gratineret gedeost og oliven

Savojkålsdolmer med gråand og svampesauce

Paneret pighvar i champagne

Amerikansk æblekage med flødeskum

 

 

Sæson 2008-2009

 

14/06

Afslutning

Kold melon-agurkesuppe med yoghurt og frisk koriander

Grillspyd med lammekød

Jordbær fragilité

O

26/03

Spicy salat af mango og rå laks

Dobbelte lammekoteletter

Emmas hindbærroulade

S

12/03

 

O

27/02

Tigerrejesalat med papaya & koriander

Lakse-paupiette med spinat og torsk

Valrhonachokoladetærte med cognac

S

30/01

Fransk hvidløgssuppe

Dyreragout i svampesauce

Hvid chokolademousse med æblepynt

O

16/01

Salat med rucola, fennikel, brøndkarse & pære

Malaysisk kylling

Kardemommetærte

O

21/11

Salat af røget laks, æbler og grønsager i sød sennepsdressing

And med appelsin

Panforte

S

07/11

Svampesuppe

Kalvefilet Oscar

Marcipantærte med portvinsfigner

O

24/10

Svampecreme med courgette-crepine

Hummerpiqueret havtaske stegt på ben med risotto af anistragthat

Millefeuille med æbler og pærer

S

10/10

Dampet kuller med kørvel og friske rejer

Ovnstegt hjorteryg med svampesovs

Chokoladekage

 

 

Sæson 2007-2008

 

16/6

Afslutning

Avocado salat med røget fisk

Jugoslaviske grillspid med ajvar

VM-bananen

 

17/4

Restaurant "The Diplomat"

Menu

O

28/3

Gylden fiskesuppe

Oksemørbrad med provencalske grønsager og kartoffelsne

Ananasclafoutis

S

14/3

Lyn salat med lynstegte tigerrejer og mini-courgetter

Involtini alla Milanese / Kalveruller med skinke og parmesan. Tilbehør ovnbagte grønsager.

Pastiera / Napolitansk påsketærte

S

28/2

Stenbiderrogn med avocadocreme og vagtelæg
Perlehønebryst med morkler og blomkål
Romroulade

O

31/1

Indisk menu

Krydret tomat- og ærtesuppe

Papadams med krydret raita

Mild curry med lam og grønsager

Spicy dahl med røde linser

S

17/1

 

O

22/11

 Laksecarpaccio

Fasanbryst indbagt i savoykål med kartoffel-svampesauté og fasanfond med pærer

Kold chokoladesoufflé af lys Valrhona-chokolade og passionsfrugt

S

8/11

Limemarinerede krebsehaler

Jordskokkesuppe med rødfisk og timian

Flødestuvede kantareller

Kalkun med svampe og æbler

Bagt gedeost

Espresso/whisky formage

Kaffe med 2 små dessertchokolader

O

25/10

Tunmousse med spicy mango-gulerodssalsa

Kronhjortebøffer - med fennikel og chutneysauce

Blommekage med fransk nougat-crumble

S

 11/10

Tre slags tapas

Bagt sandart med blåbærsalsa, babyspinat og forårsløg

Pæretærter med chokoladecreme

 

 

Sæson 2006-2007

S

17/6

hos Birgit & Per Svensson

Sommer grill menu

Røget østersølaks med sommersalat

Grillet helleflynder med svampe, jomfruhummer og salturt

Jordbærkage med hyldeblomstsorbet og frisk jordbærdrik

 

O

5/4

Vietnamesisk menu

Chilirejer og lynstegte grønne bønner

Oksefondue med rispakker og salat

Fresh rice paper

Mangois

 

29/3

Claus Jørgensens 60 års fødselsdag - åbent hus

S

15/3

Røget laks med persilleolie og æble marineret i snaps

Forårsminestrone

svinekoteletter med salvie

la torta della giovane sara

O

1/3

Sellerisuppe med fyld

Sværdfisk med krydret papayasauce

Salat med palmehjerter og mangetout

Praline-souffle

S

1/2

pandestegte miniblæksprutter med citron og pangrattato

jægerens kyllingegryde

lyn-tiramisù

O

18/1

Lækker thaisuppe

Ovnbagt lam med auberginer, tomater, oliven, hvidløg og mynteolie

Cambridge chokoladecreme

 

9/1

Specialarrangement på Restaurant "The Diplomat"

 

 

Sæson 2005-2006

O

 23/11

Oksecarpaccio med stegeskorpe, chili, ingefær, radiser og soyasauce

Lakseragout med krebsesuppe

Pærebavaroise

S

9/11

Blinis med tatar af røget laks

And med tranebær i rødvin

Tapioca-creme med kakaosorbet, sprød kokosvaffel og karrysky

O

26/10

Dansk version af Thanksgiving menu

Shrimps New Orleans Style

Farserede poussiner med portvinssovs og vilde ris 

Saftig græskarkage med nødder og ingefærcreme 

S

12/10

Sesampaneret fisk med pastasalat.

Fasanbryster i hvidvin med ovnbagte grønsager 

Marengsbund med mascarponecreme og frugt.

 

 

Sæson 2004-2005


17/6

Afslutning m damer

Peters rosélaks

Grillet oksefilet med melonsalat og nye kartofler samt

salat af asparges, jordbær og brøndkarse

Grillede pærer

O

30/03

Laksetartar med avocado og rødløg

Perlehønefrikassé

Klassisk crepe med citroncreme, citronsirup, jasminte-sorbet og cous-cous salat

S

9/03

Kinesisk menu

Sechuan suppe

Honningstegte rejer

Kylling og mandler

Oksekød med mandarin

Forårsruller

Banan og kokospandekager

O

9/02

Thaimenu

Tom Kha Gai (Kylling og galangasuppe)

Thailandske fiskekager

Kokosis

O

26/01

Krebsehaler med sprøde parmesanchips & salat

Lam i karry

Chokolade valnøddetærte

S

12/01

Grillede kammuslinger/havtaske med parmaskinke
Olivenfocaccia med rosmarin og hvidløg

Svinekoteletter i fad med krydrede kartofler, pastinak, pærer og brødsauce med mynte

Cassata Siciliana

S

1/12

Babyblæksprutter med spinat og tomater

Torsk i ratatouillefrakke

Amarettosoufflé

S

17/11

Kammuslinger à la chartreuse med muslinge-grøntsagsbouillon

Skagen rødspætte

Citroncreme med bær og mandelkager

O

3/11

Special arrangement

Spændende middag med det bedste USA kan tilbyde indenfor vin og gastronomi på Restaurant "The Diplomat"
Hawaii surf and turf. 4 retter 
http://www.restaurantdiplomat.dk

O

20/10

Suppe med kartofler, jordskokker, mascarpone og hasselnødder

Vildand med friske figner & portvin

Pære bagt med mandel & kaffekaramel

S

6/10

Laksefilet i prosciutto med linser, spinat og yoghurt.

Oksemørbrad med bagte rodfrugter og piquillio-peberdressing.

Ovnbagte figner med mascarpone, appelsiner, pistacienødder og hot cross buns

 

 

Sæson 2003-2004

O

12/06

Grillmenu

Oksecarpaccio med stegeskorpe, minirødbeder, peberrodscrème, brøndkarse og parmesan

Fiske- og rejespyd med persillemayonnaise 

Mandelbiskuit med jordbær

S

17/3

Gæstekok Christian Pihl

Kastaniesuppe med friterede østers

Tunsteak med ratatouille

Nøddekage med hindbærskum og chokoladecreme

O

3/3

Salat med brøndkarse, rucola, sød pære, valnødder og parmesan

Tagliatelle med safran, skaldyr og fløde

Grand Cru Chokolademousse

S

18/02

Danablumousse med frisk stenbiderrogn

Saltimbocca på min måde

Marcipanstang med marinerede vindruer og vanillecreme

O

28/01

Rå tunsalat med et pift af asien

Svinekoteletter i fad med krydrede kartofler, pastinak, pærer og brødsauce med mynte

Hindbærterrine med mandelcreme

S

14/01

Muslingesuppe.

Slethvar og jomfruhummer med purløg.

Amarettosoufflé med mandler og vanille

O

26/11

Lasagne med kalvebrisler og Karl Johan

Mørbrad af Antonius gris med parmaskinke og trøffelsauce

Lun pærefeuilleté

Konditorcreme

S

12/11

Fyldte lakseruller

Fyldt flæskesteg.

Chokoladetærte med valnødder og mandler.

O

29/10

Ristet knurhane i korianderbouillon og brøndkarse.

Vildand med brombær

Æbletærte

S

1/10

Kæmperejer i fløde og sennepssauce.

Grydestegt kanin fra Ligurien med polenta

Panforte

Det uundværlige brød

 

 

Sæson 2002-2003


14/6

Grillmeneu

Grillede kammuslinger og hummerhaler med limesauce

Bloody Mary steak med tomat-peberrodssmør

Ovnristet kartoffel og courgetfritter 

Langtidsbagte tomater

Marcipan-marengskage


19/3

Amerikansk menu

Skaldyrsgumbo

Jambalaya

Cheesecake fra New Orleans


5/3

Italiensk menu

Aubergineterrin med grøntsagsmirepoix, tomatcreme og høvlet grana padano

Sprød lasagne med skaldyrsragout

Citronlikørcreme i små vandbakkelser overtrukket med hvid chokolade


26/2

Orange suppe

Varmrøget laks med pestosmør og tomatsauce

Snegle fyldt med blomme og ingefær


22/1

Lyssej, rå-marineret

Farseret kyllingebryst med rodfrugttournedoser

Daddelkage med valnødder


8/1

Thai menu

Suppe med kokos og rejer

Thailandske fiskekager

Agurkesalat med jordnødder og chili

Kokosis & Ananassorbet


27/11

Små snacks

RØGEDE LAKSERULLER

SKINKE OG OLIVEN EMPANADILLAER

REJEPAKKER

Fiskesuppe

Chokoladekage med hindbærsirup


13/11

Grillede kammuslinger med avacado og blodgrape

Ovnstegt flæskesteg med æblefyld

Hasselnøddetærte med reven appelsinskal og ingefær


30/10

Fransk menu

4 små forretter

Gigot d'Agneau Roti m. Kartoffelgratin og figner

Æbletærte Provence


02/10

Ingefærmarineret laks med  flutes  

Porterhouse Steaks med dijonglace, krydderkartoffelmos og soufflépandekager 

Stegte rosmarinæbler med  balsamicosirup og straticellais

 

 

Sæson 2001-2002


15/6

Grillmenu

Kold lakseterrine med blåbær & hjemmebagte flutês

Kronhjortekam med abrikossauce og

Grillet bønnesalat med brøndkarse og feta

Salat af grillet fennikel og peberfrugt

Spinat-ærtesalat med grillede slikasparges

Rabarber-chokoladetærte


3/4

Indbagt laks med orangesauce

Lammekølle på fransk maner

Langtidsstegte artiskokker, søde cherry tomater, timian og basilikum

Kiwi sorbet

Ananas sorbet

Rabarber i kniplinger


20/3

Italiensk menu

ANTIPASTI
Syltede Auberginer.
Ristet peberfrugt med tomater
Ristet pebersalat

Fyldt kalvebryst med spinat og svampe

Ricottatærte med kirsebær


6/2

Kanalens grove fiskefrikadeller

Hanebryst med fennikel og rosmarin

Enkel chokoladetærte


23/1

Cremet suppe med aubergine, cannellini-bønner (hvide bønner) og ricotta

Laks bagt i fad med oliven, grønne bønner, ansjoser og tomater

Tærte med citron og lime crème


9/1

Japansk menu

SUSHI

Tempura med grøntsager, kinarejer og fisk

Asiatisk frugtsalat med papaya-myntesauce


14/11

Skaldyrspate med peberrodscreme & honningmelon

Skovduer med blommesauce & Risblanding med portvin

Bagt frugt m vaniljesukker og Mascarpone creme


31/10

Laksecarpaccio

Dådyrmedaillon med svampeskorpe og æble-balsamicosauce

Pæremani


3/10

Bladsellerisuppe med Svampe

Jamie Olivers perfekte stegte kylling

Æblegratin m. calvadossabayon

 

 

Sæson 2000-2001


21/3

Svampecrémesuppe 
Lakse-paupiette med spinat og torsk
Chokoladekage


7/3

Muslingesuppe
Bøf af springbuk med cognacsovs, blandede svampe og kartofler

Ti-lags lagkage


21/2

Skaldyrsrisotto
Kalv med citron og kapers
Nøddekage med chokolade


7/2

Pasta med rodfrugt og rødfisk
Farseret perlehøne med pickles og skorzonerødder
Nougatkage med syltede figner og kanelcreme


24/1

Laksepaté
Kalkunbryst med mangosalat
Mandelbund med æbleis


10/1

Thai menu

Thaisuppe med kylling og kokos
Sursød Thaigryde med kylling
Mangois med eksotiske frugter


29/11

Tema: vinsmagning & buffet

 Ægte Franske Flutes
Brød med durummel
Gravad laks
Marineret laks
 Aubergine Quiche
Focaccia med tørret Bresaola, melon og rosmarindressing
Små svampetærter med salvie
Ålerøget skinke med Coleslaw
Mors æblekage
De smagte vine fra Furesø vinimport


15/11

Helleflynder rullet i røget laks med agurkekompot & noilly prat sauce
Saltimbocca af fasanbryst på kirsebærsauce med carl johan-svampe & majs
Crepesgratinerede blåbær med vanilles


1/11

Jordskokkesuppe med kalvebacon og ristede kantareller
Pocheret okseculotte og oksedolmer med peberrodssauce
Susannes chokoladecreme med blommekompot


4/10

 

 

Tilbage til Birgits hjemmeside

Tilbage til forsiden

Senest opdateret31-01-2020

 

Rabarbertrifli med nøddemakroner Rabarbertrifli med nøddemakroner